İYİ Parti’den Gelendost’a ziyaret

24 Nisan 2018 15:05

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa ŞİMŞEK ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, 20 Nisan Cuma günü Gelendost ilçesinde esnaf ve pazar ziyaretleri yaptı. Ziyarete Gelendost İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet ÖVER ve tüm yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Sabah 11.00 da başlayan ziyaret, akşamın 19.30 sularına kadar devam etti.

Gelendost esnafının büyük ilgisiyle karşılanan  İl Başkanı ŞİMŞEK, esnafın sorunlarını dinledi, sohbet etme imkanı buldu. ŞİMŞEK, “Gelendost ilçemizde coşkulu ve heyecanlı bir şekilde karşılanmak, bizler için onur verici bu nedenle tüm Gelendostlulara teşekkür ediyorum. Gelendost ilçemiz gerek Anadolu’da Türk hâkimiyetinin kesinleşmesi ile sonuçlanan Miryokefalon savaşı nedeniyle,  gerekse ilimizin ve ülkemizin elma ihtiyacını karşılaması yönünden önemli bir konuma sahiptir. İYİ Parti Gelendostlu hemşehrilerimizin ve milletimizin tek umududur. Bizler milletimizin umudunu gerçekleştirmek için koltuklarımızı değil, ayakkabılarımızı eskiteceğiz. İYİ Parti her ne olursa olsun seçime girecek ve Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER cumhurbaşkanı olacaktır” dedi. 

Ardından daha önce kasaba iken malum yönetim döneminde köye dönüştürülen Yaka,’da ve  Yenice, Avşar köylerinde de ziyarette bulunulup, tarihi Selçuklu eseri olan Avşar Camii önünde toplu fotoğraf çekimi sonrası yeniden buluşmak dilekleri ile yapılan ziyaretlerden memnun bir şekilde Gelendost’tan ayrılındı.

Bu haber 436 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...