Eğirdirli güreşçiler, Türkiye Şampiyonası’nda

26 Nisan 2018 14:59

Eğirdir Nafiz Yürekli MTAL Bölge Güreş Şampiyonasından derecelerle döndü.

Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İl Birinciliğinden sonra Bölge Yarışmalarından da dereceyle döndü. 20-22 Nisan tarihleri arasında  Burdur'da yapılan Liseler arası Serbest Stil A Güreş Müsabakasına katılan Eğirdir Nafiz Yürekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Batuhan Öçal, üçüncü oldu.

Şampiyonaya Okulun Beden Eğitim Öğretmeni Ali Süzlü antrenörlüğünde hazırlanan Batuhan Öçal, 55 kiloda üçüncü olarak büyük bir başarı elde etti. Öçal, 4-6 Mayıs tarihlerinde Bursa’da yapılacak Türkiye Şampiyonasında Isparta'yı temsil edecek.

Alınan sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Meral Tepe "Başta okulu Beden Eğitimi öğretmenine yaptığı özverili çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyor ve kutluyorum. Liseler arası Serbest Stil A Güreş Müsabakasına katılan sporcu öğrencilerimizi kutluyorum. Okulumuz öğrencisi Batuhan Öçal, 55 kiloda 3. olarak büyük başarı elde etmiştir. Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Süzlü ve Batuhan Öçal bu başarıyla hem okulumuzu hem de Eğirdir’i gururlandırarak 4-6 Mayıs tarihleri arasında Bursa’da yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanarak Isparta'yı temsil edecektir. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 619 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...