İmam Hatip Lisesi Öğretmenlerinden resim sergisi

26 Nisan 2018 15:02

Halk Eğitim Merkezi'nin Isparta İmam Hatip Lisesi öğretmenlerine yönelik resim kursu sonucunda yapılan eserler sergiye çıkarıldı. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü sergi sarayında 84 eserden oluşan sergi törenle açıldı. Kurs Öğretmeni Ayşe Onur, şu açıklamayı yaptı:

"Sergimiz Eylül ayından bu yana kadar olan çalışmalardan derleme. Şu an toplam 84 çalışma var. Ben kurs öğretmeniyim. Kendimden de çalışmalar koydum. Onun dışındaki çalışmalar arkadaşlara ait zaten. Yani Eylül ayından şuana kadar olan çalışmaların bir karma sergisi. Özellikle 23 Nisan günü açtık. Halka açık bir sergidir. Herkes davetlidir . Açılışımız 23 Nisan günü yapıldı. 23-30 Nisan arası sergimiz tüm halkımıza açıktır. Açılışımızı Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz İhsan Arıcı ile İmam Hatip Lisesi Müdürü Ramazan Pehlivan hocamız yaptı ve değerli hocalarımız katıldı. Kursiyer arkadaşlarımıza misafirlerimiz vardı açılışımızı yaptık."

Sergide eseri bulunan kursiyerler şöyle:

Aysel Nuran Turhan, Ayşe Köse, Cengiz Alaca, Demet Durmuş, Emine Sosun, Esma Zülal Kalaycı, Güray Budak, Hafize Ayfer Türkan, İlknur Şekeroğlu, Mehmet Nurlu, Memnune Şenışık, Meryem Şengül, Meryem Şengül Sümbül, Ümmü Akgöz."

Bu haber 594 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...