Esnaf Odaları Birliği Kongresi 1 Mayıs’ta

26 Nisan 2018 15:07

Oda kongreleri tamamlanan Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin genel kurul toplantısı 1 Mayıs 2018 Salı günü Birlik Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Mehmet Aybatılı tek aday.

Isparta merkez ve ilçelerdeki kongrelerin tamamlanmasının ardından gözler Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin kongresine çevrildi. Buna göre; Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin kongresi 1 Mayıs 2018 Salı günü saat 10.00’da Birlik hizmet binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

KONGRE GÜNDEMİ

Kongre yoklama ve açılış ile başlayacak ve divan teşekkülünün oluşturulması ile devam edecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşını takiben Birliğin Gelir – Gider Cetvellerinin okunması, müzakeresi ve oylanması, Birliğin tahmini bütçesinin okunması, müzakeresi ve oylanması. Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi. Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimi. Disiplin Kurulu ve Üst Kurul delegelerinin seçimi. Protokol konuşmaları. Dilek ve temenniler, kapanış.

MEHMET AYBATILI TEK ADAY

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Isparta Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin uzun süredir Başkanlığını sürdürmekte olan mevcut Başkan Mehmet Aybatılı’nın kongreye tek aday olarak gireceği ve bu konuda herhangi bir aday olmadığı öğrenildi.

 

Bu haber 442 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...