DAVRAZSPOR’UN KONGRESİ YAPILAMADI

27 Nisan 2018 15:40

Isparta Davrazspor’un Olağanüstü Kongresinde çoğunluk sağlanamadığı gibi başkan adayı da çıkmadı.. 188 üyesi bulunan Davrazspor’un Kongresi  2 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00’da yapılacak.

Bu yıl 2 milyon 437 bin TL harcama yapılırken, mevcut Başkan Mustafa Özaydın, yeni dönemde görev almayacağını söyledi.

“TÜM SORUMLULUK BENİMDİR”

Özaydın, “Biz görevimizi layıkıyla yapma çalıştık., Biz bunların çoğunu aştık sayılır.Her gelen takıma konuk takım diye davrandık. Konuğumuzmuş gibi ağırladık. Akşam kaldıkları otellere gittik. Oralara Isparta’nın gülünü çikolatasını götürdük. Yönetim olarak bundan sonra ki süreç için karşılıklı bir hukukumuz oldu. Bizim burada fanatik bir taraftar grubu var onlardan mı oluyor bilmiyorum müthiş bir kin var bize karşı, Isparta kulübüne karşı.  Biz her şeye rağmen yalnız kalmış bir yönetim olarak hiç kimseden destek görmedik. Elimizden geleni yaptık. 2. sıra da tamamladık.. Gönül isterdi ki şampiyon olalım. Bu takımın yeri 2. sıra değil,  bu takımın yeri amatör lig değildir. Bu takımın yeri 3. lig de değildir.  Bu takımın yeri süper ligdir. Ben 1976’ da Isparta”ya geldim. Herkesten çok Ispartalıyım diyebilirim. Benim zoruma gidiyor. Ispartaspor amatör ligde de bir 3. lige çıkamadı. Isparta 3. lige çıkarsa şapkayı göğe atacağım. Üzücü bir durum. Bir zafiyet varsa ben bu zafiyetin bana ait olduğunu kabul ediyorum. Bundan dolayı bir eksiğim olmuşsa yönetimde ki arkadaşlarım adına özür diliyorum. Tüm sorumluluk benimdir. Bu yola çıktığımızda söz veren kimler kimler. İş adamları, fabrikalar, dernekler, üniversiteler aklınıza her kim geliyorsa beni yolda yalnız bırakmayacaklar, parasal sıkıntı yaşatmayacaklar yarı yolda bıraktılar. Bizim yönetim olarak bir hesabımız vardı. Isparta’yı iyi bir şekilde temsil etmekti. Ama ben bu saatten sonra yokum. Söz verip de tutmayanlar utansın, Hakkım varsa helal olsun” dedi.

“BİZİ ÜYE YAPIN, TAKIMA TALİBİZ”

Bu arada 32 Gençlik Lideri Uğur Tarakçı ile Yönetici Erhan Oturak arasında sözlü tartışma yaşandı,

32 Gençlik Lideri Uğur Tarakçı,  yönetime sorarak, "Biz neden üye olamıyoruz" diye sitem etti.

 Tarakçı, "Bizi üye yapın, takıma talibiz" dedi.

“60 ŞAMPİYONLUK YAŞADIM”

                Isparta Davrazspor Yöneticisi Erhan Oturak, “Ben 2 dönemde de görev almak istemedim. Buna yönetimde şahittir. Ben amatörde 60 şampiyonluk yaşadım. Bir kez basın beni onure etmedi, sizler etmediniz. Ben bu eleştirileri hak etmedim” diye konuştu.

                Bunun üzerine Tarakçı, “Nerede şampiyon oldun, Isparta amatöründe. Biz senin görevini bırakmanı istiyoruz” dedi.  Araya giren Kulüp Başkanı Özaydın, “Bu konuyu kapatalım. Kongremiz haftaya aynı yer ve saatte yapılacaktır” dedi.

               

Bu haber 581 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...