Öğrenciler kıyasıya yarışıyor

27 Nisan 2018 15:40

İlkokul Fiziksel Etkinlikleri Atatürk Stadyumunda düzenlendi.  Fiziksel Etkinliklerin finali bugün gerçekleştirilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokul Fiziksel Etkinliklerİ (İFET) Atatürk Stadyumunda tüm hızıyla sürüyor. Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Fiziksel Etkinliğe 22 okuldan 300 öğrencinin katıldığı yarışmalar büyük çekişmeye sahne oldu.

Fiziksel Etkinlik Şenliği Cuma gününe kadar devam edecek. 26 Nisan Cuma günü 4. Sınıflar oyunları ile hünerlerini sergileyecekler.

Geleneksel Çocuk Oyunları ise 30 Nisan 2018 tarihinde başlayacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Fiziksel Etkinlikler oyunlarını başlatmış bulunmaktayız. Burada amaç çocuklarımız sosyal, fiziksel ve kavramsal gelişimlerine katkı sağlamak. Bunun da her yıl meyvelerini verdiğini düşünüyorum. Çocuklarımız yemyeşil zeminde eğlenmeleri akranlarıyla birlikte vakit geçirmeleri bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. 4 gün devam edecek aktivitelerde görev yapan ve çocuklarımızı hazırlayan kurum antrenörlerimize, öğretmenlerimize ve onları destekleyen ailelerimize teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Katılım gösteren tüm okullara başarı belgesi takdim edildi.

 

Bu haber 537 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...