Eski Başkanlardan ‘hayırlı olsun’ ziyareti

27 Nisan 2018 15:51

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda geçmiş dönemlerde uzun yıllar başkanlık yapan İşadamı Atilla Süldür ile İşadamı Sanayici Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Meclis Başkanı Osman Şahlan ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ITSO Eski Başkanı Atilla Süldür,  geçmiş dönemdeki başarılarını yeni dönemde de görmek bizleri mutlu eder. Böyle bir binayı odamıza ve Isparta’ya kazandırdığı için teşekkür ederiz. Başarılarınızın devamını dilerim. “dedi.

ITSO Eski Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç da kendi başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı ITSO Başkanı Başdeğirmen’i seçimlere rakipsiz çıkması ve çalışmalarından dolayı kutladı. Kaçıkoç, ITSO’nun başarılı çalışmalarını gururla izlediğini belirterek, Başdeğirmen’e yeni hizmet binası için teşekkür etti.

ITSO Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı Hem İşadamı Süldür’e hem de İşadamı Kaçıkoç’a teşekkür ederek, “daha önceki başkanlarımızın bizden övgüyle söz etmesi ziyadesiyle memnun etti. Onur duydum. Biz bu binayı yaptıysak onların da geçmişte yaptığı başarılı çalışmaların çok büyük katkısı olmuştur.  Atilla SÜldür Başkanımız, bu arsayı odamıza vermeseydi burada böyle görkemli bir binayı yapmamız zordu. Sayın Kaçıkoç Başkanımızla birlikte çalışma imkanı bulduk hep hayalimizdi böyle bir bina yapmak. Allah bizim dönemimize nasip etti. Katkısı olan başkanlarımıza teşekkür ediyorum. “diye konuştu.

Bu haber 460 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...