AK Partililer ‘Birlik – Beraberlik’ yemeğinde buluştu

4 Şubat 2013 18:33

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, partinin kurulma aşamasında görev alan ve şimdiye kadar yönetimde yer almış tüm üyeleri ile yemekte bir araya geldi.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Öğretmenevi’nde düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nın kurucu Başkanı İskender Aydoğdu başta olmak üzere şimdiye kadar görev almış tüm üyeler katıldı.

Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, yemekte yaptığı konuşmasında ise; “14 Ağustos 2001 yılında Ak Parti’nin kurulma aşamasında görev alan ve şimdiye kadar yönetimde yer almış tüm üyelerimiz ile bir araya gelerek kimsenin yapamadığını yapıyoruz. Burada birlik ve beraberlik çatısı altında partimizin kurulma aşamasından bu zamana kadar görev almış, emeği geçmiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Unutulmadıklarını ve hatırlandıklarını belirtmek isterim. Partimizin kurulma aşamasında görev alan İskender Aydoğdu ve ekibi ile bu zamana kadar yapılan tüm kongrelerde görev alan arkadaşlarımız bir nefer gibi çalışmalarını sürdürdü. Bundan sonra da aynı heyecan ve coşku ile biz mevcut yönetim olarak

ve daha önce görev almış arkadaşlarımız ile birlik ve beraberlik çatısı altında çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Onların tecrübelerinden istifade edeceğiz. Ayrıca burada hiç kimsenin yapmadığı bir vefa örneği sergiliyoruz. Onlara unutulmadıklarını ve hep birlikte olmak istediğimizi vurguluyoruz” dedi.

 

Bu haber 657 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...