Öğrencilerin spor keyfi

28 Nisan 2018 10:59

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Fiziksel Etkinlik Şenliğine 22 okuldan 300 öğrencinin katıldı.

İlkokul Fiziksel Etkinlik (İFET) Oyunları sona erdi. Atatürk Stadyumundaki yeşil zeminde gerçekleştirilen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Fiziksel Etkinlik Şenliğine 22 okuldan 300 öğrencinin katıldı. Minik öğrencilerin oyunlar esnasında oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

Fiziksel Etkinlik Şenliği dün sona erdi. , 26 Nisan Perşembe günü 3. Sınıflar Çember, 27 Nisan Cuma günü 4. Sınıflar oyunları ile hünerlerini sergiledi.

Katılım gösteren tüm okullara başarı belgesi takdim edildi.

Geleneksel Çocuk Oyunları ise 30 Nisan 2018 tarihinde başlayacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Fiziksel Etkinlikler oyunlarımız sona erdi. Burada amaç çocuklarımız sosyal, fiziksel ve kavramsal gelişimlerine katkı sağlamak. Bunun da her yıl meyvelerini verdiğini düşünüyorum. Çocuklarımız yem yeşil zeminde eğlenmeleri akranlarıyla birlikte vakit geçirmeleri bizlere ayrı bir mutluluk veriyor, Çocuk Oyunları da pazartesi günü başlayacak” dedi.

 

 

Bu haber 876 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...