Esnaf Teşkilatlarından ITSO’ya ziyaret

28 Nisan 2018 11:07

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkan Vekili, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, tüm oda başkanları ile birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na seçimlerin ardından hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile yönetim kurulu ve meclis üyeleri hazır bulundu. 

Başkan Tural şöyle konuştu: “ITSO ile her zaman yeni seçilen Başkanımız Şükrü Başdeğirmen ve Meclis Başkanımız Osman Şahlan ile tüm meclis üyelerini ve yöneticilerini kutluyoruz. Esnaf Odaları Birliği gibi Ticaret ve Sanayi Odaları ilimizin büyümesi ve gelişmesi adına katkı sağlayan sivil toplum örgütleridir. Yeni dönemde yeni yönetimi ve meclisi ile birlikte başarılar diliyoruz. Isparta’ya birlik ve beraberlik içinde hizmet için güzel işler yaparız. Başarılarınız daim olsun.”

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretlerinden dolayı Tural ve ekibine teşekkür ederek, “Bugün çok değerli misafirlerimizi odamızda misafir ediyoruz. Sayın Başkanımız Ahmet Tural ve ekibi ziyaretimize geldiler. Ispartamıza hizmet için birçok konuyu paylaştığımız mevkidaşlarımız. Sayın Başkanımız ve ekip arkadaşları ile birlik beraberlik içinde birçok konuda hizmet ettiğimiz arkadaşlarımız. Kendilerine teşekkür ediyorum. Isparta ekonomisinin sosyal kültürel yönlerinin gelişmesi adına sivil toplum örgütleri çok verimli çalışmalar yapan kuruluşlardır. Bizlerde görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Birlikte rahmet ayrılıkta azap var diyoruz ve hep birlikte sizlerle bu yönde çalışıyoruz. Ziyaretiniz ve her zaman devam eden işbirliği çalışmalarımız için teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Bu haber 425 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...