“Isparta’ya hep birlikte hizmet edeceğiz”

28 Nisan 2018 11:13

ITSO’nun önceki dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik ve işadamları ITSO’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

                Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından geçen dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve bu dönem işlerinin yoğunluğu dolayısıyla görev almayan İşadamı Metin Çelik önderliğinde geçmiş dönem meclis üyeleri ile bazı işadamları ITSO’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

                ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede ile yönetim kurulu ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Isparta ekonomisi ve gelecek dönem yapılacak çalışmalar konuşuldu. ITSO 2013-2018 Dönemi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan İşadamı Metin Çelik, Isparta adına ITSO adına önemli çalışmalar yaptıklarını ve bunun birlik beraberlikle sağlandığını söyledi. ITSO Başkanı Başdeğirmen ve yeni ekibini kutlayan Çelik, “Geçen dönem birlikte Isparta’ya güzel şeyler kattığımıza inanıyorum. Birçok konuda birlikte çalıştık. Son olarak hizmetlerimizi bu binamızla taçlandırdık. Çok yönlü çok amaçlı ve prestijli bir projeyi üyelerimize ve ilimize kazandırdık. Bu dönemde işlerimizin yoğunluğu dolayısıyla ben görev almadım. Ancak her zaman Şükrü Başkanımızla birlikte istişare içinde olacağız. Üzerimize düşen her türlü görevde yine Isparta için varız.  Isparta ile ilgili odamızla ilgili çalışmalarda yer alacağız. Tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. “dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen de ziyaretlerinden dolayı başta İşadamı Metin Çelik olmak üzere tüm eski mesai arkadaşlarına teşekkür etti. ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Öncelikle daha önce mesai yaptığımız tüm arkadaşlarımızı burada görmek bizleri mutlu etti. Biz birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürdük. Ticaret ve Sanayi Odası hem sosyal faaliyetlerde hem ekonomiyle ilgilenen bir kurum. Eğitim sağlık, kültür yani Isparta’nın gelişmesi adına her türlü konunun içinde olan bir kurum. Eski arkadaşlarımızın bizi kutlaması, bizim için çok değerli ve çok önemli. Biz öncelikle insan odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazı arkadaşlarımız işlerinin yoğunluğu dolayısıyla bu dönem yoklar ama önemli çalışmalarımızda onları görmekten mutluluk duyacağız ve ihtiyacımız olduğu zaman geleceklerini biliyorum. Metin Çelik arkadaşımız bir önceki dönem başkan yardımcımızdı, ancak işlerinin yoğunluğu dolayısıyla bıraktı. Ama kendisi ile çok güzel çalışmalar yaptık emekleri için kendisine çok teşekkür ediyorum. “diye konuştu.

ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan da, ziyaretlerinden dolayı İşadamlarına teşekkür ederek, “Biz Isparta için çalışıyoruz. Bu binayı ve diğer hizmetlerimizi sizlerin desteğiyle ortaya koyduk. Sizlerle birlikte çok güzel hizmetler yaptığımıza inanıyoruz ve üyelerimizde bize 2. kez teveccüh gösterdi. Yeni seçilen arkadaşlarımıza bir önceki yönetim kurulu ve mecliste olan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra yine Isparta’ya birlikte hizmet edeceğiz. “diye konuştu.

Bu haber 377 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...