İYİ Parti’den Uluborlu ve Senirkent ziyaretleri

1 Mayıs 2018 15:39

Seçime start verilmesiyle daha doğrusu baskın seçim kararı alınmasıyla birlikte, daha önceden planladığımız Uluborlu ve Senirkent İlçe Başkanlıkları ziyaretlerine İYİ Parti Isparta İl Başkanlığı olarak 26 Nisan Cuma günü gidildi.

Isparta İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Mustafa ŞİMŞEK bu kez Millet Vekili aday adayı olarak ziyarete eşlik etti.  Programa ayrıca yine İYİ Partiden Isparta Milletvekili aday adayı Dr. Levent BAŞYİĞİT’te katıldı. İlçelere giderken önce Keçiborlu’ya uğrandı, İlçe Başkanı Rüstem Burunkaya ve yönetimi ile kısa bir görüş sonrası Uluborlu’ya varıldı.

Uluborlu İYİ Parti İlçe Başkanı Nail ŞALGAM ve yönetimi ile birlikte Uluborlu halkı ve esnaf ziyaretinin ardından Musluk Camiinden kılınan Cuma namazı sonrası yeniden ziyaretlere devam edildi. Ve yönetimin ikramıyla birlikte verilen çay molasının ardından Senirkent’e geçildi.

Senirkent’te de İYİ Parti İlçe Başkanı İbrahim TOPÇU ve yönetimi ile birlikte halk ve esnaf ziyaretleri yapıldı, sanayi esnafı da ayrı ayrı ziyaret edildi, sohbetler yapıldı. Bu arada güzel kasabamız Büyükkabaca da unutulmadı.  Aldığımız olumlu mesajlar nedeniyle nabzımız İYİ İYİ diye atarken Senirkent’e geçildi.

Senirkentli İYİ kadınlarımızın hünerli elleri ile yaptıkları yöresel akşam yemeğin sonunda ve günü değerlendiren konuşmaların ardından gecenin ilerleyen vaktinde Isparta’ya dönüldü.

ISPARTA İYİ OLACAK, TÜRKİYE İYİ OLACAK

Bu haber 429 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...