Çarıksaraylar Belediyesinden Eğitime büyük katkı

2 Mayıs 2018 14:58

Şarkikaraağaç’ın Çarıksaraylar Kasabası’nda önemli hizmetlere imza atılıyor. Kasabanın eğitim sevdalısı AK Partili Belediye Başkanı Özcan Turhan, ilginç bir projeye daha imza attı. Kasabaya okul yaptıran ayrıca kasaba çocuklarının okul dışındaki eğitimleri ile de yakından ilgilenen Belediye Başkanı Turhan, şimdi de sanal dershane oluşturdu.

E-dershane sistemi ile çalışan bir şirket ile anlaşan Çarıksaraylar Belediyesi, 300 öğrenciye eğitimlerine katkı sağlayacak bir ortam sunacak. Öğrenciler, kart şifrelerini girerek sanal dershanede kendilerine uygun derslerden eğitim alacaklar, ödevlerini yapacaklar.

Belediye Başkanı Özcan Turhan, sanal dershane projesi ile eğitimin başarısının yükseltilmesini amaçladıklarını söyledi. 300 öğrenciye yönelik proje kapsamında her öğrencinin evlerinden dershane eğitimi alabileceğini belirten Turhan, “Öğrencilerimize dağıtacağımız kartlarda bulunan şifrelerle sisteme girecekler. Her öğrenci kendi sınıfına ve dersine göre eğitimine katkı alacak. Ödevleri için gerekli kaynakları buradan bilebilecekler. Test çözerek kendilerini geliştirebilecekler. Öğrencilerimize önemli bir kaynak sunuyoruz” diye konuştu.

Bu haber 367 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...