TERMOPLAST Antalya Havacılık Fuarında stand açtı

2 Mayıs 2018 15:00

Türkiye’nin şova dayalı ilk havacılık fuarı Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde Antalya’da yapıldı. Türkiye’nin tek uçak maket üreticisi  firması olan TERMOPLAST, havacılık sektörüne yön veren şirketlerin katıldığı fuarda Isparta’yı temsil etti.

GÜÇLÜ REFERANSLAR

THY, Türkiye’nin havacılık ve uzay devi TAI, Alman devi Lufthansa gibi firmaların kurumsal maket uçaklarını yapan Termoplast, fuarda Qatar Air ile Boeing firmasını da referansları arasına dahil etti.

Fuarda havacılıkta iddialı olan Isparta’yı tek firma temsil etti. 1990 yılında kurulan Termoplast Plastik Enjeksiyon Ve Kalıp Sanayi A.Ş, fuarda maket uçaklarını tanıttı. Fuar boyunca birçok firma ile görüşme yapan Termoplast, Qatar Airways ile Boeing’le de kurumsal anlaşma imzaladı. Termoplast’ın referansları arasında THY, Türkiye’nin havacılık ve uzay devi TAI, Alman devi Lufthansa, Atlas, Onur, Avusturya gibi önemli şirketler bulunuyor. Termpolast Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Gündüz, fuarın oldukça faydalı geçtiğini ve Isparta’yı temsil etmekten çok mutlu olduklarını söyledi.

 

Bu haber 510 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...