‘Bu heyecan devam etmeli’

2 Mayıs 2018 15:03

Ispartaspor’un eski futbolcuları Ali Özdoğan ve Yılmaz Öztek, Isparta TV’de yayınlanan Spor Özel’de tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ettiler

Isparta’nın ilk ve tek internet televizyonu Isparta TV’de her Pazar günü yayınlanan Levent Doğan ile Spor Özel’in bu haftaki konukları Ispartaspor’un eski futbolcuları Ali Özdoğan ve Yılmaz Öztek idi. Isparta Şöhretler Karmasıyla Antalya’da düzenlenen Uluslar arası Turnuvada ikincilik kazanan ekipte yer alan Özdoğan ve Öztek, Isparta Davrazspor’un son durumunu da değerlendirdi.

                Yıllarca Ispartaspor’un formasını giyen Özdoğan ve Öztek, kendilerinin altyapıdan yetiştiğini belirterek, “Ispartaspor’un eksikliğini yıllar sonra insanlarımız aradı. Davrazspor, son 2 yılda tüm kenti kenetlemiştir. Ve bu destek gösteriyor ki Ispartalılar bu heyecanı özlemiş.

                Bu heyecan yarıda kalmamalı. Isparta Davrazspor’un Olağanüstü Kongresinde güçlü bir yönetim işbaşına getirilmelidir.

                Birinci öncelik takımın kurumsal yapıya kavuşturulması. Düzenli gelir kaynakları oluşturulduktan sonra tesisleşme ve altyapı çok önemli. Bizler altyapıdan yetiştik. Isparta’da çok yetenekli gençler var. Altyapıya sahip çıkılırsa kadroda en az 5-6 Ispartalı oynar. Yeter ki düzgün işler yapılsın. İdareciler biraz da olsa spordan gelmeli. Spor yöneticiliği fedakarlık ister” dediler.

                Isparta’nın futbol şehri olduğunu söyleyen Özdoğan ve Öztek, “Isparta halkının heyecanını hep birlikte gördük. Şampiyonluk havasına girdiğinde tribünlerin ne kadar dolu olduğuna şahit olduk. Bu kitle çoğu Süper Lig takımında yok. O nedenle Isparta profesyonel ligi hak ediyor. Şimdi geçmişi bırakalım takımımıza hep birlikte sahip çıkalım” dedi.

                 

Bu haber 872 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...