Ecz.İsa Önder Dinçtürk CHP’den aday adayı

2 Mayıs 2018 15:08

Cumhuriyet Halk Partisi’nin etkin isimlerinden Ecz. İsa Önder Dinçtürk, 24 Haziran Milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde CHP’nin 2. Sıra Milletvekili adayı olan Dinçtürk,  dün (Salı günü) partisinin genel merkezine giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Seçimlerin Isparta’ya ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Dinçtürk başvurusunun ardından şu açıklamada bulundu: “Türkiye çok zorlu bir dönem yaşıyor. Toplumun bütün kesimlerini kucaklayacak olan partimiz bu seçimlerden zaferle çıkarak herkesin rahat bir nefes almasını sağlayacak. Bilindiği üzere 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde milletvekili adayı olmuştum. Bana güvenenlere ve tecrübeme dayanarak tekrar kolları sıvadık. Ayrıca bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı. Özellikle adaylık başvurusu için bu günü tercih ettim. Kazanan, ülkemiz, halkımız, demokrasimiz, adaletimiz ve partimiz olsun. Emeklerimiz; ulusumuza hayırlar getirsin. En samimi duygularımla halkımıza selamlarımı sunuyorum” dedi.

 

Bu haber 393 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...