Davrazspor’da Kocabaş dönemi

4 Mayıs 2018 12:04

Isparta Davrazspor’un Olağanüstü Kongresinde Başkanlığa Yol İş 2 Nolu Sendika Başkanı Adnan Kocabaş getirildi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde güller diyarını yeni sezonda da temsil edecek olan Isparta Davrazspor’un Olağanüstü Kongresi geçtiğimiz Çarşamba günü Özel İdare Tesislerinde gerçekleştirildi. Kongrede Başkanlığa Yol İş Sendikası Başkanı Adnan Kocabaş getirildi.

Kongrede ilk olarak Divan heyeti belirlendi. Divan Başkanlığı’na Durmuş Türkmen, katip üyeliklerine Galip Saraç ve Güray Gündoğdu getirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede tek liste verildi.  Yol İş Sendikası Başkanı Adnan Kocabaş Başkanlığa getirildi. Kocabaş, “Bu kulüp sahipsiz değil. Bu kulübü daha iyi noktaya taşıyacak isimler varsa vermeye hazırız. Adam gibi adamlara bu kulübün kapısı açık. Önemli olan burada Isparta” dedi.

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanlığı’na getirilen Adnan Kocabaş’ın yönetiminde: Koray Ateş, Galip Saraç, Erhan Ertaş, Ali Battal, Bülent Tekeli, Ali Çığal, Mustafa Yılmaz, Ahmet Ece, Ahmet Kıyak, Ekrem Enes Karatuğ, Güray Gündoğdu, Ayhan Gürleyik, Hasan Hüseyin Hindi, Lütfi Demiralay, Durmuş Ali Çelik, Fahrettin Topçu, Kadir Öztop, Ercan Kaya ve Mehmet Mert.

 

 

Bu haber 692 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...