“Dün kara diyenler bugün AK diyorlar”

7 Mayıs 2018 18:17

İyi Parti saflarına katılan Ramazan Kabalak, “Allah’ın izniyle hep birlikte bu kötü gidişata dur diyeceğiz. Demokrasi istiyoruz, Adalet istiyoruz, hak ve hukuk özgürlük istiyoruz” dedi.

MHP İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek İYİ Parti saflarına katılarak milletvekili aday adayı olan Ramazan Kabalak, partisinin il ve ilçe teşkilatlarıyla kahvaltıda buluştu. Gazetecilere açıklama yapan Kabalak, MHP için ‘dün kara dediklerine bugün ak diyorlar’ dedi.

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Ramazan Kabalak, şu açıklamayı yaptı:

“Cuma günü itibariyle Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Meral Akşener’e biliyorsunuz hükümet gücü ile entrikalarla önünü kesmeye çalıştılar ama beceremediler. Bu millet her gün Meral Akşener Cumhurbaşkanı olması için imza gönderecekler. Çünkü halk bıktı, bunlar erken seçimle geldi, erken seçimle göndermek bize nasip olacak inşallah. Cuma günü Ankara’da olmam nedeni ile bütün partililerin başlatmış olduğu imza kampanyasına katıldım. Kıymetli liderimiz Meral Akşener hanımefendi içinde orda bulundum. Ramazan Kabalak’ı hepiniz yakinen tanıyorsunuz. Bizim kimseyle problemimiz yok. Kişisel problemlerimizi devlet problemleri ile karıştırmayız.

Ancak bu yaşıma kadar ardında yürüdüğüm insanların hukuktan, demokrasiden uzaklaştığını gördüm. Dün kara diyenlerin bugün ak dediklerini gördüm. Bu benim içimi kemiriyor. Dedemi ki ya kırk yıldır bizi kandırdınız yâ da bugün dün ak dediğinize kara diyerek güç birlikteliği yaptınız.

Ama Türkiye’nin gücü inanın sizden daha büyük. Ben inanıyorum ki bu insanlar baskıdan, zulümden bıktı. İki kere kazanmış olduğum bir belediye başkanlığını halkın oylarını hiçe sayan milleti görmezden gelen hükümet zorla elimden aldılar. Ben memleketin her köşesinde çalışmalarda bulundum. Yollar yapık, meydan düzenlemeleri, asfaltlar yaptık, çevre düzenlemeleri, arıtma tesisleri barajlar yaptık. Dolayısıyla Isparta 203 köyü, 12 İlçesi, 9 beldesinde bizim izimiz var. Benim çalışma hayatımda hiç kimseye devletin imkânını gücüm olarak gösterip hayır demişliğim yoktur. Eğer bunu ispatlasınlar adaylık dilekçemi çekerim. Biz dün neysek bugünde oyuz. Bu davada bizlere destek vereceğinizi umuyorum. Biz Allah’ın izniyle hep birlikte bu kötü gidişata dur diyeceğiz. Demokrasi istiyoruz, Adalet istiyoruz, hak ve hukuk özgürlük istiyoruz. Sayın Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Meral Akşener hanımefendi tereyağından kıl çeker gibi İYİ Parti teşkilatlarıyla birlikte Türkiye’nin bütün dertlerine, mağdurların yanında olacağına inandık. Bu davayla yola çıktık. Allah utandırmasın.”

 

Bu haber 408 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...