“Isparta ekonomisinin geleceği ile ilgili her taşın altına elimizi koymaya hazırız”

8 Mayıs 2018 16:02

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle birlikte, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibine ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar şunları kaydetti: “ Seçimde güven tazeleyen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ekibini tekrardan tebrik ediyorum. Ayrıca, yeni binaları da hem odamıza hem de üyelerinize hayırlı ve uğurlu olsun. Bizlerde Isparta Ticaret Borsası olarak Ekonomi Kampüsünde yerimizi alacağız. Bu sayede üyelerimiz oda ve borsa işlemlerini aynı bina içinde kolayca yapabilecekler. Isparta Ticaret Borsası olarak tüm kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi odamızla da her türlü istişare ve faaliyetlerde birlikte hareket etmek bizleri memnun edecektir. Borsa olarak, üyelerimizin sorunları ve talepleri başta olmak üzere Isparta ekonomisinin geleceğini etkileyecek her türlü konu ve organizasyonda taşın altına elimizi koymaya hazırız” dedi.

ITSO Başkanı Başdeğirmen ise, “ Borsamız Başkanı Ahmet Adar ve ekibinin ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bende Borsa seçimlerinde güven tazeleyen Başkan Adar ve ekibine tekrardan tebrik ediyorum. Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan’a da yeni görevinde başarılar dilerim. Oda olarak Isparta Ticaret Borsası’yla komşu olacağımızın mutluluğu içindeyiz. Başkanımızın da dediği gibi, üyelerimiz aynı bina içinde hem odamızın hem de borsamızın işlerini gerçekleştirebilmeleri onlar için kolaylık olacak. İlimiz sorunları ve taleplerini dinlemeye her daim açığız. Bu konuda Borsamızla iş birliği içinde olmamız sorunlarda veya faaliyetlerimizde daha hızlı yol almamızı sağlayacaktır.” dedi.   

Ziyaret, birliktelik mesajının ardından son buldu.

 

Bu haber 424 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...