“Amacımız, Gül Fuarına katkıda bulunarak, Isparta’yı dünyada tanıtmak”

8 Mayıs 2018 16:03

Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkanı Mehmet Ali Doğan ve beraberindeki heyetiyle birlikte Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Dün gerçekleşen ziyarette, Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, 11-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan Gül Fuarı ve Festivaline tam destek verdiklerini söyledi.

ITB Başkanı Ahmet Adar sözlerine şu şekilde devam etti: “Fuarda, Meclis Başkanımız başta olmak üzere gül sektöründe faaliyet gösteren Borsamız üyeleri de yer alacak. Programlara tüm yönetim ve meclis olarak iştirak edeceğiz.Kanal32 televizyonlarında yayınlanan sponsoru olduğumuz Tarım Aktüel programı ile de çekim yaparak fuarın herkes tarafından görülmesine  destek olacağız. Ayrıca, fuarı tanıtmak ve davet etmek için üyelerimize duyurular yapacağız. Amacımız, Gül Fuarına katkıda bulunarak, Isparta’yı dünyada tanıtmak. Yatırımcıların dikkatini Isparta’ya çekersek eğer, ekonomimizi canlandırmış oluruz. Bunun için üstümüze düşen görevden kaçamayacağımızı buradan duyurmak isterim.” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Günaydın: “Fuarı Isparta için destek anlamında görüyorum.  Isparta Ticaret Borsası Başkanımız Ahmet Adar ve yönetimi Gül Fuarı ve Festivaline katılacağını ve katkıda bulunacağını beyan etmesi, beni çok sevindirmiştir. Bu sayede Isparta’yı dünyaya duyurma şansımızın daha da kolaylaşacağı düşüncesindeyim. Ziyaretlerinden dolayı başkanlarımıza ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Bu haber 506 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...