GÜZEL SANATLAR LİSESİNDEN YILSONU KONSERİ VE RESİM SERGİSİ

10 Mayıs 2018 18:29

Isparta Güzel Sanatlar Lisesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen yılsonu konseri ve resim sergisi 10 Mayıs Perşembe günü düzenlenecek.

Isparta Güzel Sanatlar Lisesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen yılsonu konseri ve resim sergisi bu yıl bambaşka gerçekleştirilecek. 

23. Geleneksel Yıl Sonu Konseri 10 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’de Okul Konser Salonunda düzenlenecek. Türk Müziği Korusu Şef. M. Serkan Gülle, Batı Müziği Korusu Şef Hatice Koşkan, Batı Müziği Orkestrası Şef Ufuk Güleç ve öğrencileri günler öncesinden yıl sonu konseri etkinliğini hazırladılar.

Ayrıca 23. Geleneksel Yıl Sonu Sergisi düzenlenecek. Konser öncesinde resim, desen, heykel, grafik, fotoğraf ve özgün baskı nezaretinde gerçekleştirilecek etkinlikte muhteşem eserler sergilenecek.

MÜDÜRDEN DAVET VAR

Bu arada Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü  Ali Osman Yurtsever, 23. Geleneksel Yıl Sonu Konseri ve Sergilerine tüm sanatseverleri davet etti. Geleceğin sanat ve sporcularının kurumlarından yetiştiğini hatırlatan Yurtsever, “Günler öncesinden değerli öğretmen arkadaşlarımız ve sevgili öğrencilerimiz hazırlıklarını sürdürüyor. Bir yılın emeği. Çok yetenekli öğrencilerimiz var. Okulumuz sık sık bu tür etkinlikler düzenleyerek adından sıkça söz ettirecektir” dedi.

Bu haber 519 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...