YILMAZ ŞENER İLKOKULUNDA BAHAR ŞENLİĞİ

11 Mayıs 2018 15:07

Yılmaz Şener İlkokulu 1. Bahar Şenliği Programı kapsamında dopdolu bir program hazırladı.Ufuk Ötesi Projesi, Resim Sergisi, Kermes, Geri Dönüşüm Defilesi vb. etkinliklerin olduğu şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

                Okul bahçesinde Yılmaz Şener İlkokulu 1. Bahar Şenliği Programı kapsamında  dün gün boyunca etkinlikler sürdü. Ufuk Ötesi Projesi, Resim Sergisi, Kermes, Geri Dönüşüm Defilesi vb. etkinliklerin olduğu program dopdolu bir şekilde gerçekleştirildi. Ayrıca ana sınıfı öğrencilerinin de dans gösterileri büyük beğeni topladı.

                Etkinliklere Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Okul Müdürü Ali Solmaz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı. Projelerde yer alan ve yarışmalarda derece alan öğrencilere madalya ve çeşitli ödüller verildi.

                Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Ali Solmaz, “Okulumuz da bu sene beşincisi düzenlediğimiz Ufuk Ötesi Projemiz ve yine dördüncüsünü düzenlediğimiz dikkat çekmek adına Geri Dönüşüm Projemiz ve resim kursuna ait resim sergisi düzenledik. . Gün boyu yarışmalar ve kermes olacak. . Öğrencilerimizin sosyalleşmesi adına ve bir gün dahi olsa okulda yaptıkları ürünleri sergilemeleri adına böyle bir şenlik düşündük. Bu şenlikte bu tür etkinliklere yer vererek çocuklarımızı mutlu ettiğimizi düşünüyoruz” dedi.

 

Bu haber 440 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...