GÜZEL SANATLAR’DAN GÖRKEMLİ BİR KAPANIŞ

13 Mayıs 2018 18:53

Isparta Güzel Sanatlar Lisesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen yılsonu konseri ve resim sergisi büyük beğeni topladı. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte öğrenciler tüm hünerlerini sergilediler.

Isparta Güzel Sanatlar Lisesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen yılsonu konseri ve resim sergisi bu yıl bambaşka gerçekleştirildi.  

23. Geleneksel Yıl Sonu Konseri geçtiğimiz Perşembe günü  saat 20.00’de Okul Konser Salonunda düzenlendi. Yıl sonu etkinliğine Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Yıldırım,  Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürü Ali Osman Yurtseven, okul müdürleri, işadamları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

İlk olarak 23. Geleneksel Yıl Sonu Sergisi düzenlendi. Konser öncesinde resim, desen, heykel, grafik, fotoğraf ve özgün baskı nezaretinde gerçekleştirilen etkinlikte muhteşem eserler sergilendi.  Birbirinden özenle çalışılan serginin ardından programa geçildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan Okul Müdürü Ali Osman Yurtseven, kendilerini yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerine ve davetlilere teşekkür etti. Öğrencilerinin bir yılın emeğinin bu etkinlikte görücüye çıktığını söyleyen Yurtseven, “Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi olarak geleceğin ressamlarını, sanatçılarını ve spor adamlarını yetiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Müdür Yurtseven’in konuşmasının ardından  Türk Müziği Korusu Şef. M. Serkan Gülle, Batı Müziği Korusu Şef Hatice Koşkan, Batı Müziği Orkestrası Şef Ufuk Güleç ve öğrencileri yaklaşık 3 saat bir konser verdiler. Konser büyük beğeni toplarken veliler ise evlatlarını görüntüleyebilmek için birbirleriyle yarıştılar.

 

 

Bu haber 550 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...