Vali Günaydın Türk Anneler Derneği üyeleriyle buluştu

14 Mayıs 2018 16:37

Vali Şehmus Günaydın Anneler günü dolayısıyla Türk Anneler Derneği Isparta Şubesi üyeleriyle bir araya geldi. Çok sayıda annenin katıldığı buluşmada, dernek üyeleri tarafından hazırlanan program sunuldu. Programda ayrıca anneler tarafından hazırlanan şiir ve türküler de okundu. Buluşmanın sonunda Vali Günaydın Türk Anneler Derneği üyelerini karanfillerle uğurladı.

“CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR”

Vali Günaydın programda yaptığı konuşmada “Cennet annelerin ayakları altındadır” Hadis-i Şerifinin dinimizin annelerimize ne kadar büyük bir değer verdiğini açıkça ortaya koyduğunu belirterek, “Bizler annelerimizi baş tacı etmek zorundayız. Onlar bizleri doğuran, yetiştiren ve milletimiz için hayırlı bir evlat olsun diye her türlü fedakârlığı gösteren çok değerli insanlardır. Annelerimizin hakkını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz. Fırsatımız varken annelerimizi ziyaret edelim, yanımızdaysa her gün gereken değeri verelim” dedi.

 “ANNELERİMİZİN GAYRETİ ÜLKEMİZİN HER ALANDA GELİŞMESİ İÇİN ÖNEMLİ”

Vali Günaydın;  “Devletimizin son yıllarda yapmış olduğu düzenlemelerle kadınlarımızın iş hayatına katılımı artmış ve birçok önemli ve başarılı işlere imza atmışlardır. Annelerimizin bu gayreti ülkemizin her alanda gelişmesi için ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere işaret ettiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkması için çok önemli ve anlamlıdır” dedi.

Konuşmasının sonunda sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eden Vali Günaydın annelerin her türlü övgüyü hak ettiğini söyleyerek başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü kutladı.

 

Bu haber 476 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...