ISPARTA’DA İSRAİL’İ TEL’İN YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

17 Mayıs 2018 17:24

ABD’nin İsrail Büyükelçiliğinin Kudüs’te açılışının yapıldığı gün İsrail’in Gazze’de Filistinli Müslümanları katletmesine Isparta’dan da tepki yağıyor.

İsrail’in Gazze’de barışçıl gösteriler düzenleyen Filistinli Müslümanları katletmesine tepki göstermek amacıyla Isparta Belediyesi öncülüğünde “İsrail’i Tel’in yürüyüşü” düzenlendi.

Yürüyüşe, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP İl, İlçe teşkilatları, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Dün saat 17:15’te Belediye binası önünde toplanan kalabalık, hükümet meydanına kadar yürüdü. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın; 53 şehit ve 2 binin üzerinde yaralı veren Filistin halkına dünyadaki Müslüman devletlerden sadece Türkiye’nin sahip çıktığına dikkat çekerek; “İsrail masum Filistinlilere büyük silahlarla saldırmaktadır. Filistin halkını yalnız Türk Milletinin savunduğu ortaya çıkmıştır. Isparta ve Türkiye maddi manevi olarak Filistinli kardeşlerimizin yanındadır” dedi.

Bu haber 330 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...