“Bir Kap, Bir Kalp”

17 Mayıs 2018 17:36

Beşir Derneği ‘Bir Kap Bir Kalp’ kampanyası adı altında Ramazan Ayında  yardıma muhtaç kişilere sıcak yemek bağışında bulunmak isteyenler için harekete geçti.

‘Gönüller Yapmaya Geldik’ diyerek Türkiye’de ve dünyada binlerce gönüllüsüyle insani yardım çalışmaları yürüten Beşir Derneği  mübarek Ramazan-ı Şerifte  her zamankinden fazla gayret ve iştiyakla gönülden gönüle konmaya devam ediyor.

Beşir Derneği ‘Bir Kap Bir Kalp’ kampanyası adı altında ramazan ayında  yardıma muhtaç kişilere sıcak yemek bağışında bulunmak isteyenler için harekete geçti. Sıcak yemek bağışında bulunmak isteyen bağışçılar www.besir.org.tr’a girerek sıcak yemek ikram formu dolduruyor.

Isparta Beşir Derneği Temsilcisi Erdal Aşkar, formun ardından bağışçılara dönüş sağlanarak bilgilendirme yapılacağını belirterek, “Bağış yapmak isteyen kişinin yemeği belirlenmiş olan sabit ailelere koordineli şekilde ulaştırılacak. Sefer tası şekilde ailelere yemekleri ulaştırıyoruz. Allah herkesin bağışını kabul etsin inşallah” dedi.

Aşkar, bağış türü olarak sitelerinde genel, kurban, zekat  ve düzenli bağışları, ramazan yardımlarına başvuruların sürdüğünü sözlerine ekledi.

 

Bu haber 474 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...