Başkan Özmeral, DSİ’nin 2013 yılı yatırımları hakkında bilgi aldı

6 Şubat 2013 18:10

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, DSİ 18. Bölge Müdürü Murat Acu’yu makamında ziyaret etti. DSİ ile işbirliği içersinde güzel çalışmalara imza atıldığını belirten Başkan Özmeral, taşkın koruma kapsamında derelerin ıslahı ile Fidanlık Köprüsü’nün kısa zamanda çok güzel şekilde yapıldığını söyledi.

Başkan Özmeral, DSİ tarafından Eğirdir’e büyük yatırımların yapıldığını belirterek, “Taşkın koruma kapsamında yapılan yatırımlar sayesinde, yağmur, kar ve sel suları halkımızı tedirgin etmeyecek. İlçemizdeki dereler beton imalâtlarla çok verimli hale getirildi. Ayrıca DSİ tarafında ile işbirliği içersinde ilçemizde eski Fidanlık Köprümüz yıkılarak yeniden yapıldı. DSİ Bölge Müdürümüz başta olmak üzere emeği geçen bütün DSİ personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Özmeral, ziyarette 2013 yılında Eğirdir’e yapılacak projeler ve yapılmakta olan yatırımlar hakkında da Bölge Müdürü Acu’dan bilgeler aldı.

DSİ 18. Bölge Müdürü Murat Acu, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirtti. Bölge Müdürü Acu, “Başkanımız sağ olsun ilçede yapacağımız her yatırımın takipçisi ve destekçisi oluyor. Başkanımızın destekleriyle yapılacak işler daha hızlı bir şekilde tamamlanıyor” diyerek ziyaretinden dolayı Başkan Özmeral’e teşekkür etti ve DSİ olarak 2013 yılında da Eğirdir’e çeşitli yatırımların yapılacağını müjdeledi.

 

 

 

Bu haber 821 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...