Isparta Belediyesi Çalışmalarını Geceye Taşıdı

18 Mayıs 2018 18:12

Isparta Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda havaların düzelmesiyle birlikte altyapı ve asfalt çalışmalarını gecelere taşıdı. Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilk gece asfalt çalışması Davraz Mahallesinde gerçekleştirildi. Geç saatlerde Davraz Mahallesine gelerek asfalt çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, hızlı bir tempoyla çalışıldığını, gündüz ekibinin mesaisini tamamladığını ve görevini gece ekibine bıraktığını söyledi. Günaydın konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Biz geceleri çok sevmeye başladık. Geçen sene de geceleri çalışmıştık, bunun faydalarından birisi serin olması diğeri de randuman yükseltisinin daha fazla olması. Trafik rahat olduğu için asfalt daha hızlı geliyor. Gece gündüze oranla yüzde 20 daha fazla oluyor. Ekiplerimiz ayarlandı. Arkadaşlarımız tüm enerjilerini ortaya koyuyor, personelimiz olağanüstü bir gayret içerisinde. Bin km’lik asfalt böyle dökülüyor. Ekibime çok teşekkür ediyorum. Bu hızı her zaman bekliyorum onlardan. Davraz Mahallemiz Isparta’nın en büyük mahallelerinden birisi, burayı hızlı ve kaliteli yapmazsak aylarca buradan çıkamayız. Biz aylar değil, günlerle bu işi bitiriyoruz. Birkaç gün içerisinde bu mahallemizde bitmiş oluyor. Mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın incelemelerine eşlik eden Davraz Mahallesi Muhtarı Coşkun Kunt, “Mahallemizde asfalt çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Gündüz yapılan çalışmalar gece saat 24.00’a kadar devam ediyor. Altyapımız tamamen yenilendi, güzel oldu. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Başkanımız gecenin bu saatinde hem işi kontrol ediyor hem de bizi ziyaret ediyor. Bundan dolayı da kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri de sokak ve caddelerinin altyapılarıyla birlikte yenilenmesinden duydukları memnuniyetlerini ileterek, Başkan Günaydın’a teşekkür ettiler.

 

 

Bu haber 455 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...