Tüm branşlarda üniversiteye hazırlık

22 Mayıs 2018 16:21

Matematik Öğretmeni Selim Değer’in eşi ile birlikte Hastane Caddesi’ndeki tarihi binada açtığı özel öğretim kursu, 2 yılda büyük ilgi gördü. Değer ailesi, Türkiye Bilim Evleri markasıyla tüm branşlarda özel öğretim kurs hizmetine devam ediyor.

2 yıl önce Isparta eğitim sektörüne giren Matematik Bilim Evi, Türkiye Bilim Evleri markasına dönüştü. Matematik ile sınırlı sayıdaki kontenjan ile başlayan özel öğretim kursu, tüm branşlara yaygınlaştırıldı. Şube sayısı ile birlikte kapasite de 500’ün üzerine çıkarıldı.

Matematik Bilim Evi, Hastane Caddesi’ndeki tarihi konaktan sonra bünyesine yeni şubeler kattı. Tüm branşlarda kurs imkanı ortaya çıkınca marka Türkiye Bilim Evleri olarak değiştirildi. Müftülük ilerisinde Gazi Kemal Mahallesi’nde 650 m2’lik3 katlı bina özel öğretim kursu olarak dizayn edildi. Türkiye Bilim Evleri, tüm branşlarda 500’den fazla kapasite ile üniversite hazırlık hizmeti veriyor.

25 HAZİRAN-17 AĞUSTOS YAZ KURSU

Geçen yıl yapılan yaz kursuna yoğun talep alan Türkiye Bilim Evleri Özel Öğretim Kursu, bu yıl da 25 Haziran-17 Ağustos tarihleri arasında yaz dönemine özel bir kurs programı hazırladı. Türkiye Bilim Evleri Kurucusu Matematik Öğretmeni Selim Değer, geçen yıl görülen yoğun talep nedeniyle bu yaz da ‘TYT’yi biriyoruz’ adı altında kurs programı hazırladıklarını söyledi.

Merkez Şube: Çelebiler Mahallesi, Hastane Cd. No:29

Şube 2: Gazi Kemal Mahallesi Hasan Fehmi Caddesi

Telefon: (0246) 222 23 32 – 222 23 30

 

 

 

Bu haber 533 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...