KUYUMCULAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN GÜNAYDIN’A PLAKET

24 Mayıs 2018 18:58

Isparta Kuyumcular Derneği Başkanı Ayhan Akbay ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulunurken, Başkan Günaydın’a bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı plaket takdiminde bulundular.

Bir süre önce dernek başkanlığına seçilen Ayhan Akbay ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Kuyumcular Odası Başkanı Ayhan Akbay, “Sayın Başkanımızı ziyaret etmekten son derece mutlu olduk. Şehrin hem estetik, hem altyapı hem de şehrin bütün anlamındaki yaptıkları yapılarıyla Sayın Başkanımıza müteşekkiriz. Bu konuda çok özverili çalıştılar. Bu çalışma ile Isparta’mız hak ettiği yere varacaktır. Umudumuz Sayın Başkanımızın çok daha büyük işlere imza atmasıdır. Kuyumcular Derneği olarak kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten ve plaket takdim edilmesinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu nezaketli davranışlarından dolayı sayın başkan başta olmak üzere derneğimize teşekkür ediyorum. Ziyaretler karşılıklı güzellikler doğurur. Plaket verilmesi kendilerinin takdiri. Bu plakette beni teşvik etmiştir. Isparta’mıza bundan sonra da büyük hizmetler gelecek” derken bu güne kadar yaptıkları projeler hakkında ziyaretçilerine bilgiler verdi. Kurulan müzelerle birlikte Türklüğün merkezinin Isparta olacağını kaydeden Günaydın, fuar alanları yaptıklarını ve bununla birlikte de şehrin markalaşması yolunda önemli adımlar attıklarına değindi. 

 

 

Bu haber 370 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...