"Ülkemizi zora sokan ne varsa ´DUR´ demek için geliyoruz"

25 Mayıs 2018 15:07

İyi Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, Genel Başkan Meral Akşener’e olan ilgi ve alakanın meydanlara sığmadığını ve Akşener'in Isparta’daki sözlerini savunarak, "Biz zora sokulan tüm vatandaşlarımız için adım atacağız. Yavaş yavaş öldürülen ekonomiyi canlandıracağız" dedi.

İyi Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Hasan Büyükçam, Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in mitingdeki ilgiden dolayı Isparta halkına teşekkür etti. 

Büyükçam, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’e olan ilgi bizleri sevindirdi. İşsizlik konusunda da Akşener'i destekleyen Başkan Büyükçam; "İşsizlik hat safhada. Ülkemizde milyonlarca işsiz var. Her yer çalışmak isteyen ama bir türlü iş bulamayan insanlarla dolu. Şimdilerde üniversite bitirmiş insanlar bile iş bulmakta zorlanıyor. Böyle can sıkan durumlara dur demek için geliyoruz. Sonuna kadar İYİ Parti Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin yanındayız ve destekçisi olacağız. Bugün Isparta’mız bir kere daha İYİ Partimizin iktidar yolundaki aydınlığı ve ışığı yaktı bize. Herşey 24 Hazirandan sonra 'İYİ' olacak. Ülkemizi zora sokan ne varsa 'dur' demek için geliyoruz " dedi.

 

 

Bu haber 384 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...