“ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

25 Mayıs 2018 15:08

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Uğur Gökgöz,  24 Haziran’ın AK Parti için bayram olacağını söyledi.

AK Parti’de 3.sıra Milletvekili Adayı gösterilen Mehmet Uğur Gökgöz, 24 Haziran seçim çalışmaları için sürekli arazide olacağını söyledi. Siyasi serüvene gençlik kollarından başladığını anlatan Gözgöz, şu açıklamalarda bulundu:

“Aday olmayı bekliyordum. Bu iş nasip işi, hesap işi değil. Bugüne kadar teşkilatlarda görev yapan bir kardeşiniz olarak bizim de Isparta için hayallerimiz, düşüncelerimiz var. Bir yola çıktık, Rabbim hayırlı eğlesin inşallah. Gençlik Kolları’ndan başlayan siyasi serüvenimiz sandık müşahitliği, mahalle temsilciliği, ilçe başkanlığı, il başkanlığı, bu arada belediye meclis üyeliği, 2014’de belediye başkanlığı aday adaylığına kadar uzandı. Bugünde milletvekili adayı olarak halkımızın huzurundayız. Rabbim  herşeyin hayırlısını versin. Ülkemiz için Ispartamız için hayırlara vesile olsun.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ

Biz artık sürekli arazide olacağız. Isparta halkı ile beraber olacağız. Halkımızı dinleyeceğiz. Bizim Isparta ile ilgili düşüncelerimizi ifade edeceğiz. Karşılıklı diyalog içinde neler yapmak istediğimizi, ne hedeflerimiz olduğunu ortaya koyacağız. Çalınmadık kapı bırakmamak düşüncesindeyim. 24 Haziran Ak Partimizin bayramı olsun inşallah Cumhur ittifakı söz konusu. İttifak iradesi milletçe karşılık buldu. Olumlu yansımalarının olacağına inanıyorum.”

Bu haber 395 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...