Arena Park Spor Kulübü’nden futbol kursu

27 Mayıs 2018 15:48

Isparta Arena Park Spor Kulübü tarafından yaz dönemi için kayıtlar başladı. Futbol Antrenörü Fatih Bozbaş, “Her aile çocuğunu spora yönlendirmeli.  Spor yapan çocuk daha mutlu ve başarılı olur” dedi.

Isparta Arena Park Spor Kulübü, 6-16 Yaş arasındaki gençleri futbol oynamaya davet ediyor. Isparta amatöründe son yıllarda bir çok şampiyonluk kazanan ve BAL’a Deregümüspor ve Keçiborlu Belediyespor takımlarını çıkaran başarılı Antrenör Fatih Bozbaş nezaretinde gerçekleştirilen futbol kursları için kayıtlar başladı.

                Yaz kış devam eden futbol kurslarında yeterli görülen gençler, amatör ve profesyonel kulüplere gönderilecek.                Kurslarla ilgili konuşan Antrenör Fatih Bozbaş, “Her aile çocuğunu spora yönlendirmeli.  Spor yapan çocuk daha mutlu ve başarılı olur.  Kurslarımıza kayıtlar sürüyor. Kurslarla ilgili 0546 233 97 66 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca yeterli görülen çocuklarımızı kulüp bünyemize de alabiliyoruz. Isparta’da çok sayıda yetenek var. Bu yetenekleri kazandırmak bizim işimiz” dedi.

 

Bu haber 543 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...