Dereboğazı ve Burdur Dostluk Yolu’nda ihale süreci için tarih verdi: 15 gün

28 Mayıs 2018 17:27

Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, yeni dönem için önemli mesajlar verdi. Merkezi yatırımlar anlamında Isparta’nın eksiğinin kalmadığını belirten Bilgiç, Dereboğazı Duble Yolu ve Isparta-Burdur Dostluk Yolu konusunda 15 gün içerisinde ihale sürecinin başlayacağını açıkladı. Bilgiç, şu açıklamayı yaptı:

 “Isparta olarak bizim sağlıktan ulaştırmaya, tarımdan eğitime kadar her anlamda ihtiyaçlarının birçoğunu tamamlamış vaziyetteyiz.  Merkezi idarenin yapması gereken yatırımların yüzde 95’ini gerçekleştirmiş durumda. Birkaç konumuz kaldı. Isparta-Burdur dostluk yolu ve Dereboğazı yolu. İnsanların da sürekli insanların önümüze ısıtıp koydukları bir konu. Bölünmüş yollar Türkiye gündemine AK Parti iktidarı ile gelmiştir. Isparta’ya kazandıracak da yine AK Parti iktidarı ve bizleriz.

15 gün içerisinde Dereboğazı ya da Burdur Dostluk yolu ihale sürecinin başlayacaktır. 3-4 yıl içerisinde her 2 yol tamamen tamamlanmış olarak hemşehrilerimizin hizmetine açarız. Yaptıklarımız ortada.

ÖNEMLİ BİR SEÇİM

24 Haziran seçimleri bugüne kadar cumhuriyetin bütün kazanımlarına sahip çıkmamızla ilgili son derece önemli bir seçim. Bayrağımıza, ezanımıza, üniter yapımıza sahip çıkmak için önemli bir seçim. Ya dış mihraklar, onların taşeronları başarılı olacaklar ya da aziz milletimizden müthiş bir tokat yiyecekler. 15 Temmuz’da meydanlara yansıyan o ruh inşallah sandıklarda da görülecektir.

 

Bu haber 362 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...