“Futbolda doğruları yaparsanız sonuç alırsınız”

28 Mayıs 2018 17:35

Vali Şehmus Günaydın, Isparta Davrazspor’un başarısı için tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ederek, “Davrazspor hak ettiği yere gelecek” dedi.

                Vali Şehmus Günaydın,  Davrazspor'un taraftar grubu 32 Gençlik üyeleriyle sahurda bir araya geldi. Modapark Kongre ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen sahur programına yoğun katılım oldu.

                Ayrıca toplantıya katılanlar arasında İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat ve işadamları da yer aldı.

                Vali Şehmus Günaydın, Isparta Davrazspor’la ilgili müjdeler verdi. Güçlü bir yönetimin oluşturulacağını belirten Vali Günaydın, şu konuşmayı yaptı:

                “Davrazspor’da oynamak isteyen bir çok futbolcu var. Bir çok kişi aradı. Isparta şehrinin bu atmosferini tüm Türkiye biliyor. 2 yılda bir marka yarattık. Taraftarımızı da dinlemek istedik.

“DOĞRULARI YAPARSANIZ SONUÇ ALIRSINIZ”

Yaklaşık 15 gündür bir çalışma yapıyoruz. Bu işlerle ilgilenen arkadaşları dinledik, önerileri aldık. Fazla bir zamanımız yok. Kongre kararı aldık. Yeni yönetim oluşacak. Bazı arkadaşlarımızın endişeleri vardı. Futbolda geç kalmak yok. Futbolda doğruları yapmak önemli.  Doğruları yaparsınız sonuç alırsınız. Şimdi panik yapıyorsunuz. O futbolcu şu takıma gitti, Bu futbolcu bu takıma gitti diyorsunuz. Futbolda doğrularımız var. Öncelikle iyi bir yönetim, iyi bir hoca ve iyi birliktelik sağlamak gerekiyor. Bu birliktelik var. Arkadaşlarımız yönetimi oluşturuyor. Taraftar grubundan da yöneticiler olacak. Toplumun her kesimden kucaklayacak bir yönetim oluşturulmaya çalışıyor. Bu işi gönüllü olarak isteyen arkadaşlar yönetimde yer alacak. Arkadaşlarımız belediyeyi ziyaret ettiler. Olumlu sonuç aldılar. Belediye’den 2 arkadaş yönetime girecek. Bu birlikteliğin sağlanması başarıyı getirecek diye düşünüyorum.

“FUTBOLDA KEYİF ALIYORUZ”

                Ama asıl olan Isparta’mıza yakışan  şekilde mücadele etmek. 2 yıldır güzel mücadeleler veriyoruz. Futbolda keyif alıyoruz. Evet sonuç alamıyoruz. Bu bizim eksik tarafımız.  Sonuç alınmayacağı anlamına gelmiyor. Sabırla, kararlılıkla takımımızı desteklememiz lazım.  Daha önce futbol oynamış isimler de yönetimde olacak. Geçen yıldan farklı olarak. Onlar bu işi götürecek. Ama biz onlara hep destek vereceğiz. 

“ISPARTA DAVRAZSPOR ARTIK BİR MARKA OLDU”

                İlgili arkadaşlar bu düşüncelerinizi önemseyecek. Isparta Davrazspor artık bir marka oldu. Bugün bir çok bırakın 3, 2. 1. Lig takımlarında olmayan atmosfer var. Seyirci rekoru kırdık.  Çoğu Süper Lig takımında olmayan imkanlar Isparta’da var. Güzel tesisimiz, stadımız. Bunların hepsini iyi değerlendirmek lazım. Biraz daha çalışmamız lazım.

                O sene bu sene diyorum.”

                Vali Günaydın’ın konuşmasının taraftarlar, “Halkın Valisi Şehmus Günaydın” diye tempo tuttular.

                Daha sonra konuşan 32 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Uğur Tarakçı, Vali Şehmus Günaydın’a ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür ederek, “Taraftarımızla birlikte sahur programına katılan Sayın Valimize teşekkürü bir borç biliyorum. Davrazspor için yoğun bir mesai harcıyor. İnşallah Davrazspor’umuz hak ettiği yere ulaşacak” dedi.

“ATEŞTEN GÖMLEK GİYİYORUZ”

                Davrazspor Başkanlığı’na getirileceği öğrenilen İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Vali Şehmus Günaydın’a ve taraftarlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Davrazspor için ateşten gömlek giyiyoruz. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.

                Taraftarlar, Bolat’a sevgi gösterisinde bulundu.

Bu haber 423 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...