“Isparta Belediyesi MHP’nin hizmet yüzüdür”

28 Mayıs 2018 17:36

Milliyetçi Hareket Partisi 1.sıra Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, Türkiye’de üretken MHP belediyeciliğinin en iyi örneğinin Isparta’da olduğunun altını çizdi. Sönmez, 3 dönem belediye başkanlığı yapan Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın Isparta’yı Avrupa şehirleri yarışır duruma çıkardığını iddia etti

Isparta Belediyesi’nin MHP’nin üretken belediyecilik ilkelerinin en iyi şekilde uygulandığı örnek bir belediye olduğunu belirten Sönmez, “Türkiye’de üretken belediyecilik modelinin örnek alındığı ve taktirle izlendiği bir yer Isparta’dır. Isparta Belediyesi, MHP’nin hizmet yüzüdür. Isparta’da şehircilik anlamında yapılan her hizmet MHP’nin ve MHP’li belediye başkanının eseridir. Belediyecilik hizmetlerimizi genelde de sürdürmek, daha güçlü olmak için halkımızdan 24 Haziran’da MHP’ye oy istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin hizmet anlayışını Isparta’da anlatmamıza gerek yok. Yusuf Ziya Günaydın, partimizin hizmet yüzüdür” diye konuştu.

BENİM DE SÖYLEYECEKLERİM VAR

MHP Milletvekili Adayı Hasan Basri Sönmez, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ‘ne katkı vermek için aday olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Rahmetlik Başbuğum Sayın Alparslan Türkeş’in liderliğinde başlayan ve sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ile devam eden, bölgesel güç haline gelmiş bir Türkiye’nin 2023 hedefleri ve iddialarına ulaşabilmesi için yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi çalışmalarında ülkem için, memleketim Isparta için benim de söyleyeceklerim var, hayallerim var’ diyerek yola çıkmaya karar verdim.

HERŞEY SEVGİ İLE BAŞLAR

İnanıyorum ki, sevgiyle başlar herşey, sevgiyle yürür ve ancak sevgiyle başarıya ulaşır. Vatan, millet, bayrak ve davaya olan sevgimin de beni başarıya ulaştıracağından asla şüphem yoktur. Asla yapamayacağım şeylerin sözünü vermem. Yaparım, yapacağım dediğim işleri yapma konusunda da kendime hiçbir mazereti kabul etmeden o işi var gücümle neticeye ulaştırırım.

HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNE İNANIYORUM

Çalışmalarımda istişareye önem veririm. İnanırım ki iki kişi bir kişiden, üç kişi iki kişiden daha doğru düşünür. Dolayısıyla yapacağım çalışmalar ve ülkü edindiğim hedeflerdeki başarılar benim değil bütünüyle hepimizin başarısı olacaktır. Siyasetin devlet, vatan, bayrak ve bağımsızlık ön şartına dayalı bir millet hizmeti olduğunu düşünürüm. Milli ve manevi değerlere bağlı, hukukun üstünlüğüne inanan, demokrat ve halkçı bir milliyetçiliğin gereği olarak Milliyetçi Hareketin ilkelerini savunurum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tarihten gelen önce milletim, sonra partim, sonra ben anlayışıyla Sayın Genel Başkanın ve Genel Merkezin karar ve direktiflerine samimi bir bağlılığı benimserim.

Siyasi çalışmalarında Namık Kemal’in ‘Bais-i şekva bize hüzn-ü umumidir Kemal, kendi derdi gönlümün billah gelmez yadına’ mısralarında ifadesini bulan ülkücü duruşu düstur edinirim. Varlığımızı Türk varlığına feda etme gayesiyle son nefesimizi vereceğimizin bilinciyle, ilkokula başladığımız gün ettiğimiz yemini bugün de tutarak;

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk milletinin yeniden varoluş mücadelesinin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, Türk milletinin ve Türk dünyasının son Başbuğu Milliyetçi Hareketin mimarı Cennet Mekan Sayın Alparslan Türkeş Beyin yolunda, yol başçımız, bilge liderimiz Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin liderliğinde;

Türkiye’nin sorunlar yumağından kurtulması için tek yol kalmıştır, o da temelinde Türk Kültür Kodları olan Türk Milletinin son kalesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarıdır. Çünkü Milliyetçi Hareket, Türkiye merkezli bir medeniyet, yeni bir dünya ve yeni bir toplum anlayışının siyasetteki tek temsilcisidir.

Eşsiz, güzel ülkemiz ve aziz milletimiz, içeride ve dışarıda başta devletimizin ve milletimizin beka problemi olmak üzere birçok problem ve tehlike ile karşı karşıyadır. Şartlar çok çetindir. Şeytanın bile Müslüman mintanı giydiği zamanları yaşıyoruz. Bir yanda kökü dışarıda bölücü ihanet çeteleri vatanımıza göz dikip vatan evlatlarını toprağa düşürmeye çalışırken, öte yandan köksüz menfaat çeteleri kendi pis nefeslerini doyurmak için her türlü kalleşliği deniyor. Ama onların bilmedikleri bir şey var: Tanrı Dağı’na giden kutlu yolun yolcuları, asla yufka yürekli olmayacaklardır. Yılmayacağız, yıkılmayacağız. Bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız. Bu kutlu davayı daha da yüceltmek, ülkeme ve milletime hizmet etmek, milli ve manevi değerlerine gönülden bağlı Türk nesiller yetiştirmek ve Türk milletini müreffeh kılmak amacıyla çıktığım bu yolda bizi bir ve beraber kılan Cenab-ı Allah’a hamd ediyorum. “

 

Bu haber 378 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...