Satrançta Ödülü kaptılar

30 Mayıs 2018 15:54

Centrum Garden AVM’de yapılan satranç turnuvasına A, B ve C kategorilerinde gerçekleştirildi. Dereceye giren sporcular para, madalya ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

2018 Isparta Centrum Garden Alışveriş Merkezi Ödüllü Elo Satranç Turnuvası hafta sonunda gerçekleştirildi.  Centrum Garden AVM’de yapılan satranç turnuvasına A, B ve C kategorilerinde düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Centrum Garden, Isparta Satranç İl Temsilciliği ve Gülistan Satranç Merkezi işbirliğinde düzenlenen turnuvaya yoğun katılım oldu.

A kategorisinde Doğan Küçük birinci, Shain Hajıev ikinci ve  Can Davut Yüksel üçüncü,

B kategorisinde Aykhan Safarlı, Nehir Yalçın ikinci ve Eray İnce üçüncü

C kategorisinde İbrahim Bilir birinci, Ahmet Efe Zadeoğlu ikinci ve Ecrin Önal üçüncü oldu.

A Kategorisinde birinci olan sporcuya bin TL + madalya, ikinciye 750 TL + madalya, üçüncüye 500 TL+ madalya, 4. ve 5. sporcuya ve en iyi bayan sporcuya sürpriz hediyeler ve madalya verildi.

B kategorisinde birinci olan sporcuya 750 TL+ madalya, ikinciye 500 TL+madalya, üçüncüye 250 TL+ madalya, 4. ve 5. sporcuya ve en iyi bayan sporcuya sürpriz hediyeler ve madalya takdim edildi.

C kategorisinde birinci olan sporcuya 300 TL+madalya, ikinciye 250 TL+madalya, üçüncüye 200 TL+madalya, dördüncüye 150 TL+madalya, beşinciye 100 TL+madalya, en iyi bayan sporcuya sürpriz hediye ve madalya ödülleri  verildi.

Bu arada Satranç İl Temsilcisi Mine Kiraz, satranç sporunun gelişimi için yoğun bir şekilde çalıştığını belirterek, “Her organizasyonumuzu sponsor desteğiyle yapıyoruz. Ve sorunsuz bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Satranç sporuna ilgi her geçen gün artıyor. Sporcularımızı kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bu haber 408 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...