Bakan Yıldırım’ın programına Dereboğazı yolu alındı

7 Şubat 2013 23:15

Bugün ilimize gelmesi beklenen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Isparta programına Dereboğazı Yolu’nun incelenmesi de eklendi. Önceki programda bu yol yer almıyordu. Bakan Yıldırım, bu yol üzerinden Antalya’ya gidecek.

Isparta’nın şu an gündemini meşgul eden Dereboğazı Yolu AKP Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in devreye girmesiyle Bakan Binali Yıldırım’ın programına aldırıldı. Milletvekili Bilgiç, Bakan Yıldırım ile görüştü ve mutlaka yolun incelenmesi gerektiğini, Isparta’dan dönüşün Antalya’dan yapılmasını istedi. Bunun üzerine Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın programında değişiklik yapıldı. Yıldırım, uçakla Isparta’ya gelecek ve programın ardından Dereboğazı yolundan Antalya’ya geçecek. Antalya’ya giderken yolda incelemelerde bulunacak olan Bakan Yıldırım Ankara’ya Antalya’dan dönecek.

BAKAN YILDIRIM’IN ISPARTA PROGRAMINDA

ÖNEMLİ MÜJDELER VERMESİ BEKLENİYOR

Öte yandan Ispartalılar Bakan Yıldırım’dan birçok konuda müjde bekliyor. Özellikle Isparta-Konya arası duble yolu, Isparta-Antalya arası duble yolu ve en önemlisi Isparta-İstanbul seferlerini yapacak olan Türk Hava Yolları uçağının ne zaman uçuşlarına başlayacağı konularında açıklamalar yapması bekleniyor. AKP Milletvekili Bilgiç ise Isparta’ya her türlü yatırımın gelmeye devam edeceğini, duble yolların da mutlaka yapılacağını belirterek: ”Isparta için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Son 3 haftada 3 bakan geldi. Ispartalı hemşerilerimize hizmet boynumuzun borcu” açıklamasında bulundu.

İŞTE BAKAN YILDIRIM’IN ISPARTA PROGRAMI

( 08 Şubat 2013 CUMA)

09.30        İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan

Süleyman Demirel Havalimanına hareket,

10.15        Varış ve karşılama,

10.30        GÖLTAŞ Çimento Fabrikası Kavşağında inceleme,

10.45        Valiliği ziyaret,

11.00        Sivil Toplum Kuruluşları ile toplantı,

(Valilik Göl Toplantı Salonu)

12.00        Serbest zaman,

13.00       Öğle Yemeği,

1400        AK Parti İl Başkanlığını ziyaret,

15.00        Isparta-Gelincik-Burdur yolunda inceleme.

15.45        Isparta Kent girişi yolunu yerinde inceleme,

16.30        Isparta’dan Antalya'ya hareket,

17.30        Varış ve Ankara'ya hareket,

18.30        Ankara'ya varış.

 

Bu haber 862 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...