İYİ Partililerden Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret

3 Haziran 2018 19:17

İYİ Parti Isparta Milletvekili adayları ve parti yöneticileri, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve Başkanvekili Hüseyin Aybatılı’yı ziyaret ettiler.

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in partisi İYİ Parti’nin Isparta temsilcileri, şehir medyasını temsilen Isparta Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler. saat 12:30’da Belediye İşhanında gerçekleştirilen ziyarette, Isparta’nın ve Türkiye’nin sorunları konuşuldu.

İYİ Parti heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren IGC Başkanı Şevket Karahan: “Demokrasimizin vazgeçilmezi olan siyasi partilerimizin ziyaretleri bizleri mutlu ediyor. İYİ Parti’de siyaset yapan birçok arkadaşımız var. Tüm siyasetçilerimizin ortak hedefi halka en iyi hizmeti sunmak olmalıdır. Ziyaretiniz bizler için çok önemli. Çünkü basın mensupları bulundukları şehrin kütüphanesi ve hafızasıdır. Bu şehrin sorunlarını en iyi bilen insanlar bizleriz. Bu sorunları sizlere anlatacağız ki sizlerde çözümü için yol bulacaksınız” dedi. Başkan Karahan İYİ Parti Milletvekili adaylarına başarılar diledi. İYİ Parti 1. Sıra milletvekili adayı Dr. Aylin Cesur ise yaptığı değerlendirmede: “Ben Isparta eski milletvekillerinden Mustafa Cesur’un geliniyim. Rahmetli babam yerel medyayı yakından takip eder, kendisine notlar çıkarırdı. Yani yerel medyanın önemini en iyi bilen insanlardan biriyim. Yerel medya bulunduğu bölgesinin sesi ve kulağıdır. Bizlerin yol göstericisidir. Isparta’nın ve Türkiye’nin büyük ve acilen çözülmeyi bekleyen sorunları var. İYİ Parti olarak sorunları çok iyi biliyoruz. Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanı olduğu gün, tüm sorunlar çözülecek. Ülke mutlu günlerine tekrar geri dönecek” dedi.

Ziyarette İYİ Parti’nin diğer milletvekili adayları Sami Altınkaya ve Levent Başyiğit’te kısa birer konuşla yaptılar.

 

Bu haber 321 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...