Milletvekili Bilgiç’ten ilginç Seçim Bürosu

3 Haziran 2018 19:21

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Aksu Caddesi’nde oluşturduğu seçim bürosunu Isparta’ya bu zamana kadar yapılan hizmetlerin ve yatırımların resim sergisi olarak değerlendirdi. Kanal 32’nin Seçim Özel programına konu olan Bilgiç, hizmet ve yatırımların fotoğraf sergisinden oluşan seçim bürosunu muhalefet parti milletvekili adaylarının da gezmesini istedi. Bilgiç, şöyle konuştu:

BURASI BİR GALERİ

Seçim bürosunun özelliği büyük olması değil. Bütün duvarlarını, her tarafı  Isparta’da yapılmış olan AK Parti dönemi hizmetlerinin fotoğrafları ile donattık. Bu bir galeri. Bütün Ispartalı hemşehrilerimi buraya davet ediyorum. Burası sürekli açık. Aksu Caddesi’nde 36.numara. Akşamları çayımızı içmeye bekliyoruz. Burada bütün yapılan hizmetleri tek tek görebilirler. Bu yatırımların bire bir fotoğrafları.  Kapasiteler, maliyetler, başlangıç ve bitiş süreleri yazıyor. Her fotoğraf altında başlangıç ve bitiş süreleri yazıyor. Eskiden yatırımların tamamlanma süresi 10.5 yıldı. Şimdi 2.5 yıla kadar indi. Isparta’da yapmış olduğumuz yatırımlarda çok daha hızlı gidiyoruz. Şehir Hastanesi’ni bile 1.5 yılda bitirdik. Böylesine büyük bir yatırım. Şehir Hastanesi Isparta’nın tek kalemde almış olduğu en büyük yatırım. En büyük yatırımı geçecek olan bir tane yatırım var, o da planlanan Dereboğazı Yolu.

YAPILMIŞ OLANLARI YENİ BİR ŞEY GİBİ SUNUYORLAR

Isparta’yı tanımak anlamında gelip görmelerinde fayda var. Köy, ilçe sayısını öğrenirler. Hizmetlerin neler olduğunu öğrenirler. Yapılmış hizmetleri yeni bir hizmetmiş gibi söylemezler. Pilot yetiştireceğini söylüyorlar. Zaten özel bir okul var. Sivil Havacılık Yüksekokulu yapıyoruz. Gelip burayı görürlerse yapılmış olanları yeni bir şeymiş gibi sunmazlar. 

 

Bu haber 348 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...