Hilton Isparta’da 2. Ayını, Dünyada 99. Yılını kutluyor

4 Haziran 2018 18:34

Güller diyarı Isparta’da 5 Nisan 2018 tarihinde konaklamaya açılan Hilton Garden Inn Isparta markasının 99. Yıl nedeniyle bir kutlama programı düzenledi. Isparta’da tüm kadronun katıldığı kutlama programında Isparta’nın en seçkin oteli olarak hizmet çıtasının daha da yükseğe çıkarılacağı belirtildi.

Bundan 63 yıl önce, 1955’te ve İstanbul Harbiye’deki Hilton ile Türkiye’ye ilk gelen yabancı  zincir, kendisini de yurtdışındaki ilk oteli olan zincir,  bünyesindeki alt markalarla  Anadolu’ya yayılıyor.

Son dönemde sektördeki gelişmelere paralel olarak franchise ağırlıklı büyüme modelini uygulamaya koyan Hilton Türkiye, bu yıl Hilton Gardden Inn Isparta’da hizmete açtı.

Otelcilik hizmetlerinde çıtayı yükselten Hilton Garen Inn Isparta ekibi, Hilton otellerinin 99. Yılı nedeniyle bir kutlama programı düzenledi. Hilton Garden Inn Isparta Genel Müdür Murat Peksomlu nun eşliğinde gerçekleşen organizasyonda departman müdürleri de ekipleriyle bir arada yer aldı. Daha güzel işler yapacaklarına inandığımız Hilton ekibine başarılar ve nice 99 yıllar diliyoruz.

 

Bu haber 473 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...