SPOR CAMİASINI BULUŞTURAN İFTAR

4 Haziran 2018 18:35

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Isparta Şube Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

                Ayazmana Kebap&Pide Salonu’nda verilen yemeğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mehmet Yolcu, Futbol İl Temsilcisi Ali Özgün, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Hüseyin Zengin, yönetimi, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Isparta Şube Başkanı Mustafa Sağdıç, gözlemciler, hakemler ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici katıldı.

                 Yemeğe il hakemleri ve gözlemcileri tam kadro katıldı. Ancak klasman gözlemcileri ve hakemlerinin katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

                Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Isparta Şube Başkanı Mustafa Sağdıç, iftar yemeklerine katılan tüm gözlemcilere, hakemlere ve futbol taban birliği yöneticilerine teşekkür etti.

                İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Arabacı ise Türk İslam Ailesinin Ramazan’ı kutlayarak, “Bugünkü yemeği organize eden Dernek Başkanımız Mustafa Sağdıç ve yönetime  teşekkür ederim. Biz bir aileyiz. Bu ailenin tüm fertleriyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.

 

Bu haber 315 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...