GÜNAYDIN’DAN BAŞKAN ÜSTÜN’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

4 Haziran 2018 18:38

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın ile beraberindekiler Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün’ü evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Sütçüler’in Sarımehmetler Köyünde Isparta Belediyesince düzenlenen İftar Yemeği ve Ramazan Programının ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eşi Dilek Günaydın ve beraberindekiler Sütçüler merkeze geçti. Rahatsızlığından dolayı bir süre tedavi gören ve ardından ilçeye dönen Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün’ü geç saatlerde evinde ziyaret eden Başkan Günaydın ve beraberindekiler, Üstün’e geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Sütçüler Belediye Başkanı Mustafa Üstün, “Sayın Başkanın ziyaretine teşekkür ediyorum. Elhamdülillah sağlığımıza kavuştuk, geldik. İnşallah kısa bir zaman sonra işimizin başına geçeceğiz. Hırsla bir an önce işimin başına geçmeyi düşünüyorum. Sağ olsun belediye başkanımız, hanımefendi ve diğer arkadaşlar ziyaretime geldi. Hepsine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Üstün’ü ziyaret etmek istediklerini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “Belediye Başkanımızı sağlıklı olarak görmek bize de sevinç verdi. Kendisi hizmet adamı bir insan. Sütçüler’e elinden ne geliyorsa yapmaya çalışan bir kişi. Tabi bu hizmet sağlıkla oluyor. Hizmet eden herkesi bir değer olarak kabul ediyoruz. Belediye başkanımız buranın köklü ailelerinden ve ilçesine çok severek hizmet veren bir kişi. Tabi ki sağlığına seviniyoruz, çünkü ardından Sütçüler’e daha başarılı hizmetler vermesini diliyorum. Memleketine hizmet demek vatana hizmet demektir.  Başkanımıza en içten dileklerimle geçmiş olsun diyorum ve hizmetlerinin devamını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 355 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...