CHP Milletvekili Adayı Ceyhan “Uyumak yok”

4 Haziran 2018 18:41

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 1.Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, seçim çalışmaları kapsamında Gönen ilçesini ziyaret etti. Ceyhan’ı partililer ve vatandaşlar karşıladı.

24 Haziran seçimleri için siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. CHP’nin 1. Sıra adayı Mustafa Ceyhan’da gecesini gündüzüne kattı. İl ve ilçelerde çalışmalara katılan Ceyhan’ın Gönen’de büyük bir ilgiyle karşılaştı. Büyük bir sevgi seli ile karşılayan Ceyhan, esnafları ziyaret etti. Daha sonra Pazar yerine giderek hem pazarcı esnafla hem de vatandaşlarla buluştu. Kent meydanındaki kahvehanelerde vatandaşlara CHP’nin projelerini anlatan Ceyhan, iktidara milletimizle birlikte yürüyeceğiz dedi.Gönen’de yoldan geçen ve bir kadının kullandığı traktöre binen Ceyhan, “Çiftçimizin en büyük sıkıntılarından bir tanesi mazottur. Mazot, CHP iktidarında 3 TL olacaktır dedi. Kadın çiftçi ile uzun süre sohbet eden Ceyhan, “Çiftçilerimizin sorunlarını biliyoruz. Sizin desteğinizle CHP iktidarında bütün sorunlarınızı çözmüş olacağız” diye konuştu.

Gönen’den mutlu ayrılan Ceyhan, “Halkımız büyük bir coşku içindedir. CHP’ye ilgi ve sevgi her geçen gün artıyor dedi. Çalışmalara gece gündüz devam edeceklerinin altına çizen Ceyhan, 24 Haziran’a kadar uyumak yok dedi.

 

 

Bu haber 356 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...