“Muhalefete Sıfır Çektirin”

4 Haziran 2018 18:42

AK Parti Milletvekili Adayı Recep Özel, Isparta halkından 24 Haziran’da muhalefet partilere sıfır çektirmelerini istedi. Özel, “Isparta’ya borcumuz var. Özellikle benim şahsımın çok borcu var. Bu parti sayesinde bir yerlere geldik” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Recep Özel, Fatih Mahallesi’nde vatandaşlara hitap etti. AK Parti İl Başkanlığı’nın sohbet çadırına gelen Milletvekili Adayı Özel, yeni dönemin çok farklı olacağını söyledi. 24 Haziran seçiminin çok önemli olduğunu belirten Özel, şöyle konuştu:

 “Bu bizim seçimimiz değil. Bu bizim hepimizin seçimi. Bu seçim seçimlerin seçimi. Seçimlerin şahı. Dünyada Türkiye’de yeniden lider olmasını arzu edenlerin, tekrar Osmanlı ruhunu şaha kaldırmak isteyenlerin seçimi. Hepimizin üzerinde bir vebal var. Burada olan herkesin seçimidir bu. Her yerde konuşacağız, meseleleri anlatacağız.

CUMHURBAŞKANINI SEÇMEK YETERLİ GELMEZ

Isparta’da ne yapılacaksa yine biz yaparız. Yine AK Parti yapar. Biraz önce bir hesaplama yaptım. Isparta’da 2002’den bu yana 12 milletvekili gelip-gitmiş. Şimdi ikisi burada. Süreyya bey ve ben. 10’u değişmiş. Bir değişim oluyor. İkimizden arta kalan kısmı da bize verin, güzel işleri buraya getirelim. Bu seçimde Isparta’da rekoru kıracağız. En fazla oyu aldığımız bir seçim olacak. Geçen refarandumun üzerinde bir oy olmamız lazım. Cumhurbaşkanını seçmek yetmiyor. Yeni sistemin sağlam oturması için, Anayasa değişikliğinin hayata geçebilmesi için parlamentoda çoğunluğu almamız lazım. Bana kızabilirsiniz, Süreyya beye kızabilirsiniz. Bu seçim bizim seçimimiz değil. Ben parlamentoda olsam da olur, olmasam da olur. Ama parlamentoda güçlü olmalıyız. Aksi taktirde yapılan değişiklik kadük kalır.

Muhalefet muhalefetliğini yapacak bizim yaptıklarımızı görmezlikten gelebilir. Cumhurbaşkanımız Şehir Hastanesi’ne her yerde anlatıyor. Önümüzdeki süreç çok daha büyük hizmetler yapmalıyız. Önümüzdeki süreç inşallah farklı bir dönem olacak. Isparta’nın tarihinde var. Muhalefete sıfır çektirmek tarihimizde var. Burada yine muhalefete sıfır çektirelim. Süreyya beyin tecrübelerinden, benim da az buçuk tecrübelerinden, 2 yeni arkadaşlarımızın da heyecanından faydalanmalıyız. Biz de heyecanımızı kaybetmedik. Tüm Isparta’ya borcumuz var. Özellikle benim şahsımın çok borcu var. Bu parti sayesinde bir yerlere geldik. Ona hainlik yapmak, o koşarken bizim yürümemiz olmaz. Bizim daha fazla çalışıp, gayret etmemiz lazım.”

 

 

Bu haber 343 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...