Mimar Sinan Camii avlusunda iftar sofrası kuruluyor

5 Haziran 2018 18:13

İftar çadırının kurulmadığı Isparta’da, 8 yıldır Mimar Sinan Camisi’nin avlusunda günde 500 ile 750 kişilik iftar sofrası kuruluyor.

İşadamı Mehmet İpekçi ile  Mimar Sinan Cami’nin imamı olan Osman Akçil, işbirliğinde iftar sofrası kuruluyor. İpekçi, hayırsever vatandaşlardan yardımcı olmaları talebinde bulunarak Ramazan ayı boyunca vatandaşların iftiralarını açmalarını sağlıyor.

HAYIRSEVERLER KARŞILIYOR

İşadamı Mehmet İpekçi, 8 yıldır Mimar Sinan Camii’nde iftar programı düzenlediklerini belirterek, "Günde 500 ile 750 kişiye iftar veriyoruz. Her gün bir işadamımız İftara sponsor oluyor. Biz hayırsever kardeşlerimizin işyerlerini ziyaret ediyoruz. Onlar da sağolsunlar destek oluyorlar. Isparta’da yaşayan insanlara borcumuz var. Biz de Ramazan’da cami avlusunda iftar veriyoruz. Isparta hayırsever bir şehirdir. Bu geleneksel hale geldi. Tüm halkımızı davet ediyoruz.  Bu güzelliği hep beraber yaşıyoruz. Burayı tüm halkımızın katılabileceği bir sofra haline getirdik" dedi.         

İpekçi, iftar etkinliğiyle ilgili olarak kendisine 0532 738 07 87 nolu telefondan bilgi alınabileceğini sözlerine ekledi.

 

Bu haber 344 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...