“Cumhur ittifakı Milletin kaderi”

5 Haziran 2018 18:20

AK Parti sahur çadırını ziyaret eden MHP İl Başkanı İsa Yalçın, "Cumhur ittifakı bir seçim ittifakı değil milletin geleceğinin ittifakıdır" dedi.

MHP ve AK Parti il başkanları Cumhur İttifakının  Türkiye’nin geleceği için önemine vurgu yaptılar.   

AK Parti’nin Karaağaç Mahallesi’nde kurduğu seçmenle buluşma çadırın ziyaretçileri Cumhur ittifakının  MHP temsilcileri oldu. İl Başkanı İsa Yalçın beraberinde milletvekili adayı Zübeyde Turhan ile birlikte Karaağaç mahallesindeki  AK Parti  milletvekili adayları ve seçmenle bir araya geldiler.    

MİLLETİN GELECEĞİNİN İTTİFAKI

Gazetecilere açıklamada bulunan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, “Arkadaşlarımızı ziyaret geldim. Çok güzel düşünmüşler. Ben de çok gelmek istedim bugüne nasip oldu.  Cumhur ittifakında milletin bir araya gelmesi milletin birada olması ülkenin kaderiyle ilişkilidir. Bu ülke üzerinde hesap yapanlar, bir takım bu ülke önüne engel koyanlar amaçlarına ulaşamayacak. Cumhur ittifakı bir seçim ittifakı değil milletin geleceğinin ittifakıdır. Bu inançla çalışıyoruz. Isparta’nın Türkiye’nin en yüksek oy oranıyla bu Kurtuluş mücadelesine vereceği desteği tüm ülkemizin vereceğine inanıyoruz. Bu inançla çalışıyoruz” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ BU İTTFAKI HAYIRLA YAD EDECEK

MHP’nin de Cumhur ittifakı içinde çalışmalarını sürdürdüğünü ileten Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, “Bu ittifakın paydaşı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu meseleye seçim meselesi değil ülke geleceği açısından hem MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli ve MHP kadrolarının hem de Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu milli irade çerçevesinde bu duruşu sürdürüyoruz. Milletimiz için son derece önemli. Ülke tarihinde çok önemli bir yapı taşı olan iki aktör olarak bir araya gelerek seçim sürecini istiklal mücadelesi ruhu içinde yürütmek milletimizin takdire şayan olarak nitelendirdiği bir hadise. Çocuklarımız, gelecekte bu birlikteliğin ne kadar önemli olduğunu bu ülkenin tarihi akışında kaderine ne derece etki ettiğini hayırla yad edeceklerdir” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 356 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...