Elektrikçiler, imar Barışı’ndan memnun

5 Haziran 2018 18:24

Isparta Elektrikçiler Odası, üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Oda Başkanı Abdullah Kaya, özellikle mücavir alan içine giren ruhsatsız yapıların resmileştirmesi ile elektrik işlerinin yapılabileceğini söyledi

Gülistan Mahallesi’nde açık hava sosyal tesislerinde düzenlenen iftar programına Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, CK Akdeniz Isparta Müdürü Niyazi Kıvılcım,  Isparta EKK Başkanı Ahmet Tural ve diğer esnaf odalarının başkanları ile Elektrikçiler odası üyeleri katıldı.    

Türkiye Elektrikçiler Elektronikçiler ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı aynı zamanda Isparta Elektrikçiler Odası Başkanı Abdullah Kaya, iftar programına gelenlere teşekkür ederek,  “İki konuyu hatırlatmak istiyorum. Yeni Torba Kanunda bizi ilgilendiren iki konu var. Odaya olan borçlarınızı vade farksız temmuz sonuna kadar ödenebilmesi imkanı getirildi. İkinci konu elektrikçilerle ilgili.  Torba kanunda ruhsatsız yapıların resmileştirmesi var.   Bu konuda zaten sorunlarımız vardı. Mücavir alanı içine giren köylerde büyük sorunlar vardı. Bu yasa ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yönetmelik çalışması yapıyor.  Sanıyorum abonesini alamayacağımız yapı olmayacaktır. Bu konuda kısa sürede mesafe alacağız” diye konuştu.

 

 

Bu haber 370 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...