TEVFİK HOCA JÜBİLESİNİ YAPTI

5 Haziran 2018 18:26

                Isparta’da uzun süredir voleybol hakemliği yapan Tevfik Akar,

hakemliğe veda etti.

                30 yıldır voleybol hakemliği yapan Akar, “Bundan sonra da MHGK uygun görürse gözlemci olarak voleybola hizmet etmeye devam edeceğim inşallah” dedi.

                Akar’dan jübile mesajı:

“1989 yılında Burdur ilinde başlayan voleybol hakemliği serüvenim bugün yine Burdur’da yapılan Liseler Kızlar-B Türkiye Şampiyonası final maçındaki baş hakemliğimle sona ermiştir.

30 yıla yakın süre yapmış olduğum voleybol hakemliğim süresi içinde görev yapmak nasip olan tüm voleybol federasyon başkanlarına, MHGK başkanlarım ile yönetim kurulu üyelerine, il temsilcileri ile İHGK üyelerine ve görev yaptığım tüm hakem arkadaşlarıma teşekkür ederek selam ve saygılarımı sunarım.

Bu süreçte hakemlik, il hakem ve gözlemciler kurulu üyeliği ve il temsilciliği görevlerini yerine getirmek nasip oldu. Bundan sonra da MHGK uygun görürse gözlemci olarak voleybola hizmet etmeye devam edeceğim inşallah. Jübile maçımın Türkiye Şampiyonası final maçına rastlaması da benim adıma hoş ve anlamlı oldu. Bu son hakemlik maçı öncesi plaket ve çiçek takdim ederek bir kez daha beni onurlandıran Burdur İl Temsilcisi Sayın Resül Ay ile Federasyon Gözlemcisi Sayın Hayrettin Hancı’ya çok teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum. Voleybol ailesi içerisinde olmaktan her zaman mutlu oldum ve birçok dostluklar edindim. Voleybol ailesi ayrıcalığını yaşamaya ve yaşatmaya devam edeceğim inşallah. Tüm dostlarıma ve arkadaşlarıma selam ve saygılarımla...”

 

 

 

Bu haber 406 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...