Yaz Spor Okulları 25 Haziran’da başlıyor

5 Haziran 2018 18:27

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen İl Spor Merkezi ve Engelliler İl Spor Merkezi Yaz Spor Okulları kayıtları dün başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan Yaz Spor Merkezleri, bu yılda devam edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Merkezlerine il genelinde ki bütün öğrencilere ulaşmak için çalışmalara başladı.

05-18 Yaş arası öğrenciler için 25 Haziran’da başlayacak olan Yaz Spor Okulları ve Engelliler İl Spor Merkezi için kayıtlar 04 Haziran Pazartesi günü 6 Mart Spor Salonunda oluşturulan kayıt merkezinden alınacak.

Öğrenci ve veliler Kayıt Merkezinin yanı sıra kentin en işlek noktalarına konuşlandırılacak kayıt stantlarından aldıkları kayıt formlarını doldurularak, teslim edecekler. Ayrıca İl Spor Merkezleri kayıt noktası IYAŞPARK AVM’de yerini alacak.

Kayıtların hemen ardından Yaz Kursları 25 Haziran’da başlayacak.

AÇILACAK KURSLAR:

BRANŞLAR

İL SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI (5-18 YAŞ ARASI)

Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Bocce, Cimnastik, Dağcılık, Dart, Eskrim, Futbol, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu-Aikido, Yelken, Yüzme (Ücretli)

İL ENGELLİLER SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI

Atletizm, Badminton, Cimnastik, Masa Tenisi

                Bu arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, yüzme dışında tüm kursların ücretsiz olduğunu belirterek, “05-18 Yaş arası öğrenciler için 25 Haziran’da başlayacak olan Yaz Spor Okulları ve Engelliler İl Spor Merkezi için kayıtlarımız başlamıştır” dedi.

 

 

Bu haber 329 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...